Kredieten

Een krediet aangaan om in vastgoed te investeren kan om verschillende redenen interessant zijn. Via het juiste krediet kan u meer investeren of minder eigen middelen gebruiken, of zorgen voor meer spreiding door op verschillende locaties te investeren. Een slim kredietplan creëert flexibiliteit voor u.

FinFinity begeleidt u bij het selecteren van de juiste kredietvorm bij de juiste kredietgever. Uw krediet dient immers aan te sluiten op uw financieel toekomstplan en uw behoeften.

Waarom een krediet aangaan?

1. Verhoogde koopkracht


Een lening vergroot uw investeringspotentieel, waardoor u een grotere investering kan realiseren.

2. Financiële hefboomwerking


Door te lenen geniet u ook van de financiële hefboomwerking. Zo hebt u minder eigen vermogen nodig om een bepaald investeringsrendement te behalen, omdat het rendement gegenereerd wordt op het totale geïnvesteerde bedrag, dus ook het geleende deel.

3. Diversificatie


Vastgoedinvesteringen zijn een goede manier om uw beleggingsportefeuille te diversifiëren en risico's te spreiden. Een lening kan de diversificatie vergroten, want ze biedt u als investeerder meer mogelijkheden om op verschillende locaties in vastgoed te investeren.

Klaar voor meer financiële vrijheid?

"The best time to start is always now"

Klaar voor meer financiële vrijheid? Aarzel niet om contact op te nemen met FinFinity voor een op maat gemaakt kredietplan.

    Dendermondesteenweg 305, 9070 Destelbergen

    Wij begeleiden families en ondernemers met als doel vermogen op te bouwen en te beschermen.


    Kies voor een toekomstplan op maat, met financiële doelstellingen gekoppeld aan een concreet actieplan

    Ontdek onze totaalaanpak