FinFinity zet haar groeidynamiek verder en kondigt de komst van twee nieuwe partners aan!

Na een succesvolle evolutie sinds haar oprichting, heeft FinFinity beslist om haar groeistrategie verder vorm te geven door Kristof Serlet en Christophe Rigaut te benoemen als partners. Door de komst van deze twee nieuwe vennoten kan FinFinity tegemoet komen aan de groeiende vraag van nieuwe klanten. Bovendien wordt de deskundigheid versterkt door hun jarenlange ervaring in de materie en wordt de actieradius uitgebreid.

Jeroen Pieters: “We zijn gewend om heel efficiënt samen te werken. Ik ben bijgevolg zeer blij hen te mogen verwelkomen in het FinFinity-team, zodat we optimaal kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. ”

Christophe Rigaut: “Ik voel me zeer vereerd dat ik de kans krijg om een nieuw en opwindend hoofdstuk van mijn professioneel leven te schrijven. Ik ben trots dat ik deel kan uitmaken van een talentvol team met wie ik gemeenschappelijke waarden deel, zoals kwaliteit, respect en vertrouwen. Samen zullen wij de huidige strategie verder ontplooien en onze activiteiten ontwikkelen met het oog op een lange termijn relatie met onze klanten. ”

Nicolas en Laurence De Clercq: “Proficiat aan Christophe en Kristof. We zijn verheugd hen in ons team te hebben. Naast het uitbreiden van ons dienstenaanbod voor onze klanten en de verwerving van extra vaardigheden, haalt FinFinity ook twee ondernemers aan boord die dezelfde visie delen, zowel op professioneel als menselijk vlak. ”

Kristof Serlet: “De gezondheidscrisis die we hebben doorgemaakt, heeft aangetoond dat klanten meer dan ooit behoefte hebben aan advies op maat. Daarom ben ik enthousiast om FinFinity te kunnen vervoegen om de financiële toekomst van onze cliënten te helpen plannen alsook de groep bij te staan in de uitrol van al haar strategische projecten.

Over FinFinity

Bij FinFinity streven we naar een vermogensplanning die u in staat stelt uw dromen te realiseren en te genieten van gemoedsrust. In overleg ontwikkelen uw FinFinity-adviseurs voor u een plan op maat met financiële doelstellingen gekoppeld aan concrete actiepunten. Onze expertise ligt in het bijstaan van onze cliënten in de zoektocht naar een allesomvattende optimalisatie die de domeinen van vermogens-, inkomens-, pensioen- en nalatenschapsplanning integreert in een toekomstplan.
Wij leven in moeilijke tijden voor ondernemers en particulieren: historisch lage rente, inflatiespook, cashreserves in bedrijven, negatieve rente, volatiele financiële markten, regeringscrisissen, belastingdruk,..

Wij zijn ervan overtuigd dat een vooruitziende, doordachte en flexibele financiële planning belangrijker is dan ooit. Het FinFinity-team staat klaar om voor u een absolute meerwaarde te betekenen.

Wij plannen uw financiële toekomst!