Interne commerciële medewerker met fiscale interesse

Jouw professionele habitat is dynamisch, een plek waar je jezelf kan ontplooien. Hier staat klantgerichtheid in combinatie met een top dienstverlening centraal. Binnen ons kantoor heerst een open ondernemingscultuur met als doel het beste uit elkaar te halen.

Dagdagelijks sta je in voor het beheer en opvolging van klantendossiers.

En wat houdt dit dan concreet in? Het beheer bestaat uit de verwerking van specifieke documenten rond het klantendossier, o.a. pensioen -en beleggingsverzekeringen en optimalisaties van bestaande contracten. Daarnaast bied je ondersteuning in het voorbereiden van het overzicht en het plan voor de klant. Je staat in nauw overleg met de collega’s en onze partners.

Wie ben jij?

Je hebt een gezonde interesse voor 1 of meerdere domeinen waarin wij actief zijn, namelijk pensioen- en beleggingsverzekeringen, vastgoed, fiscaliteit…

We vragen graag minstens een eerste werkervaring in een gelijkaardige functie. Je kan werken met een CRM-systeem en MS Office heeft geen geheimen meer voor jou. Jouw collega’s zullen aangenaam verrast zijn door jouw resultaatgerichte en proactieve aanpak. Bovendien ga je nauwkeurig en efficiënt te werk.

Je beheerst de Nederlandse taal perfect. Kan je ook een woordje of meer Frans? Dat is een extra troef!

Wat bieden wij jou aan?

💹 Een job binnen een groeibedrijf, actief in Vlaanderen en Wallonië
💪 Kansen om je verder te ontplooien
👨‍🎓 De nodige on-the-job ondersteuning en opleiding
⚡️ Een competitief salarispakket in overeenstemming met jouw ervaring

  • Je hebt een opleiding rechten, accountancy of gelijkaardige genoten. Een bijkomende Master in de fiscaliteit of notariaat is een troef.
  • Relevante professionele ervaring is een pluspunt.
  • Je hebt een passie voor het landschap van pensioen, successie, fiscaliteit,…
  • Jouw collega’s zullen aangenaam verrast zijn door jouw resultaatgerichte en proactieve aanpak. Bovendien ga je nauwkeurig en efficiënt te werk.
  • Je beheerst de Nederlandse taal perfect. Kan je ook een woordje of meer Frans? Dat is een extra troef!

Stel je nu kandidaat!Stuur je CV en motivatiebrief naar laurence.de.clercq@finfinity.be